dimecres, 25 de novembre del 2009

Haurien ofert Prediguer

El diari Sport apunta a que el migcampista argentí del Porto, que va ser un dels candidats a incorporar-se a l´equip l´estiu passat, podria arribar cedit fins a final de temporada

El nom de l´argentí Sebastián Prediguer va saltar a les planes dels diaris esportiu a mitjans del passat estiu en una terna de futbolistes entre els quals figuraven Marco Estrada iMatías Defederico. L´aleshores jugador del Colón de Santa Fe va acabar decantant-se per una important oferta del Porto, que va pagar 3´5 milions d´euros pel jugador de 23 anys, refusant les ofertes tant d´Espanyol com de Boca Juniors i Udinese.

Sense oportunitats al Porto

Tot i això, les coses no li han anat en aquest prometedor jugador com s´esperava al futbol lus, i lamanca d´oportunitats de les quals ha gaudit a les files del club Do Dragao estaria fent que, segons el diari Sport, se li hagi ofert a l´Espanyol la possibilitat de fer-se amb els serveis del jugador en principi en condició de cedit pel que resta de temporada i possiblement amb una opció de compra executable el proper estiu. Prediguer va ser una de les revelacions del passat campionat a l´Argentina, i encaixa a la perfecció amb el perfil del que s´està buscant des-de fa ja mesos, un migcampista de tall defensiu que serveixi de recanvi a un Moisés Hurtado que hores d´ara no te cap substitut a la plantilla. Segons el diari, la secretaria tècnica estaria considerant aquesta opció però sense deixar-ne de banda altres sobre les quals ja estaria treballant des-de fa setmanes, perquè precissament el fet que pràcticament no hagi gaudit de minuts en aquests darrers mesos fa tenir dubtes a l´entorn del seu rendiment immediat, i sobre la necessitat de que visqui un periode d´adaptació que en l´actual situació de l´equip és un luxe que no es pot permetre.

I si no és a l´hivern, es podria intentar a l´estiu

En aquest sentit, l´Sport apunta a que el club tampoc veuria amb mals ulls intentar aconseguir la cessió el proper estiu i per un any de durada, per tal deque fes la pretemporada amb la resta de la plantilla i així poder anar-se adaptant al canvi. També cal tenir en compte la condició d´extracomunitari del jugador, pel que s´espera amb candeletes que els representants d'Iván Pilludaconsegueixin que el defensa obtingui la nacionalitat italiana abans de Nadal i així alliberi la plaça que actualment ocupa.