dijous, 26 de novembre del 2009

Fernando Gago, somni de la secretaria tècnica cara al mercat d´hivern

El migcampista argentí, que necessita minuts per poder ser mundialista, ha demanat al Madrid poder marxar a un altre club, circumstància que podria aprofitar l´Espanyol per aconseguir la seva cessió

Javier de Haro, director i presentador de l´espai Tiempo de Espanyol, ha apuntat en el seu programa d´avui el nom de qui segons les seves informacions seria el principal candidat de la secretaria tècnica per reforçar el mig del camp aquest proper mercat d´hivern. Es tracta del jugador argentí del Real Madrid Fernando Gago, del qual ahir mateix es feia públic que ha demanat al club de Concha Espina el poder marxar cedit aquest proper mercat d´hivern per gaudir d´uns minuts indispensables per a poder fer realitat el seu somni d´anar convocat per Diego Armano Maradona el proper Mundial de Sudàfrica del 2010. Gago no està gaudint d´oportunitats per part deManuel Pellegrini; a la Lliga suma únicament 207 minuts, i només 30 a la Champions, i està veient el seu pas a la titularitat absolutament barrat per Xabi Alonso i Lass Diarra.

Des-de l´Argentina, un dels seus agents, Marcelo Lombilla, ha reconegut aquesta intenció de Gago, arribant a afirmar que el jugador està patint molt a nivell humà per aquesta situació, exigint a Florentino Pérez una sortida el proper mercat d´hivern. Un altre dels seus agents, Zoran Vekic, ha descartat una possibilitat que semblava oberta, la de que tornés al seu país natal per tal de defensar la samarreta del seu club d´orígen, Boca Juniors, i en canvi sí reconeix que agrada molt a diferents clubs del Calcio italià (un d´ells seria la Fiorentina) tot i afirmar que hores d´ara encara no hi ha cap oferta sobre la taula.

El paper de l´Espanyol en aquest afer és clar, i seria intentar aprofitar donat el cas, que encara no és ni molt menys segur, que el Madrid decideixi obrir la porta al jugador el proper mes de gener, per obtenir la cessió del jugador. Això sí, aquesta possibilitat depen d´un fet ben clar, i és que Gago no jugui cap altre partit amb el Madrid a la Lliga, perquè hores d´ara ja suma quatre, i cas de disputar un més es barraria qualsevol opció de jugar en un altre equip espanyol.